I. Vendégház

I-es vendégházunk egy hagyományokat őrző parasztház, melyben eredeti búbos kemence és eredeti, autentikus dekorációs elemeket fedezhetnek fel az ide érkező vendégeink! A kézzel festett cseréptányérok és az eredeti fa gerendák igazi időutazásra hívják az itt megszállókat!

Az I-es vendégházunk a település lakóövezetében, a főúttól 80 m-re található, így csendes környezetben, ugyanakkor mégis közel helyezkedik el mindenhez.

A parasztház 2 hálószobával, teljesen felszerelt konyhával és külön bejáratú, fedett folyosóról nyíló fürdőszobával és 2 WC-vel rendelkezik.

Összesen 14 személy elszállásolására alkalmas; 3 db francia ágy, 3 db felnőtt méretű emeletes ágy és 2 db heverő közül választhatnak vendégeink. Az ágyak két hálószobában vannak elosztva, melyekhez képcsöves televízió tartozik, továbbá nagy társaságoknak lehetőségük van egy különálló épületben található szoba igénybevételére.

A parasztházhoz egy nagy, fedett terasz is tartozik, ami kíválóan alkalmas nagyobb társaságok közösségi tereként funkcionálni.

A zárt, füvesített udvaron vendégeinknek lehetősége van parkolni, illetve a kertben található még: lengő teke, ping-pong asztal, homokozó, hinta, szalonnasütő- és bográcsozó hely, amelyekhez állvány, bogrács és nyársak a szálláshelyen találhatóak.

Alapvető szabályzatunk

Vigyázzunk együtt őseink örökségére! Megértésüket köszönjük!

Kapcsolat

Bornemissza Tiborné

falusi szálláshelykiadó

vendeghazak@citromail.hu

+36-20-91-43-897

készítette: bbrigittae

további információ: notisecit.hu