II. Vendégház

II-es vendégházunk egy autentikus parasztház, melyben kettő, egyenként 6 férőhelyes, külön bejáratú apartman található.

Apartman házunk tökéletesen alkalmas családi és baráti nyaralásokra is, hiszen a két apartmanos üdülőház kíváló lehetőségeket biztosít, ha kedves vendégeink szeretnének külön szállást elfoglalni, azonban mégis szeretnék közösen eltölteni nyaralásukat.

Az II-es vendégházunk a település lakóövezetében, a főúttól 30 m-re található, így csendes környezetben, ugyanakkor mégis közel helyezkedik el mindenhez, a település középpontjában.

Mind két apartman 1 hálószobával, teljesen felszerelt konyhával, fürdőszobával és WC-vel rendelkezik. Összesen 12 személy elszállásolására alkalmas; az 1-es apartmanban 2 db heverő és 2 db felnőtt méretű emeletes ágy, valamint képcsöves televízió áll a vendégek szolgálatára. A 2-es apartmanban egy franciaágy, 2 db felnőtt méretű emeletes ágy és egy képcsöves televízió találhazó.

Az apartmanokhoz egy-egy fedett, kerti kiülő is tartozik, ami kíválóan alkalmas egy kellemes vacsora elköltésére a hűvös nyári estéken.

A zárt, füvesített udvaron vendégeinknek lehetősége van parkolni, illetve a kertben található még: ping-pong asztal, homokozó, hinta, szalonnasütő- és bográcsozó hely, amelyekhez állvány, bogrács és nyársak a szálláshelyen találhatóak.

Alapvető szabályzatunk

Vigyázzunk együtt őseink örökségére! Megértésüket köszönjük!

Kapcsolat

Bornemissza Tiborné

falusi szálláshelykiadó

vendeghazak@citromail.hu

+36-20-91-43-897

készítette: bbrigittae

további információ: notisecit.hu