III. Vendégház

III-as vendégházunk egy tetőteres téglaház, mely kíválóan alkalmas családi és baráti nyaralásokra is, hiszen a vendégház felidézi a tipikus retró nyaralóházak emlékét.

A III-as vendégházunk a település lakóövezetében, csendes környezetben, ugyanakkor mégis közel helyezkedik el mindenhez.

Összesen 10 személy elszállásolására alkalmas; a tetőtérben található hálórészben egy franciaágy, 6 db heverő, valamint egy képcsöves televízió található. A földszinten a nappaliban a vendégeknek lehetősége van egy kihúzható kanapét is igénybe venni. Továbbá a földszinten található még egy fürdőszoba WC-vel, egy ebédlő és egy teljesen felszerelt főzőfülke.

A vendégházhoz egy fedett terasz is tartozik, ami kíválóan alkalmas hűsölésre és egy finom ebéd elfogyasztására egyaránt.

A zárt, füvesített udvaron vendégeinknek lehetősége van parkolni, illetve a kertben található még: ping-pong asztal, homokozó, hinta, szalonnasütő- és bográcsozó hely, amelyekhez állvány, bogrács és nyársak a szálláshelyen találhatóak.

Alapvető szabályzatunk

Vigyázzunk együtt a múlt örökségére! Megértésüket köszönjük!

Kapcsolat

Bornemissza Tiborné

falusi szálláshelykiadó

vendeghazak@citromail.hu

+36-20-91-43-897

készítette: bbrigittae

további információ: notisecit.hu